Normatives

Simposio de GEMME y el Libro Blanco de Mediación en Cataluña

 

La UDT-IA ha participat en el primer Simposi de GEMME y del Llibre Blanc de Mediació a Catalunya que ha tingut lloc en CosmoCaixa (Barcelona) els dies 18 y 19 de Juny.

 

Cosmocaixa

 

UDT-IA a la Presentació dels Ajuts 2009 als membres de la Xarxa de Transferència Tecnològica de Catalunya

El passat 27 d'abril ACC1Ó va fer la primera de les sessions informatives sobre els ajuts que aquesta entitat gestionarà durant el present 2009. A l'enllaç inferior trobareu les presentacions de la Jornada.

Imatge d'una de les ponències

UDT-IA col·labora en el Llibre Blanc de la Mediació

 

L’objectiu central d’aquesta proposta consisteix a desenvolupar una recerca en profunditat sobre l’estat de la mediació i els sistemes extrajudicials de gestió i resolució de conflictes a Catalunya per tal d’editar un Llibre Blanc que aglutini el coneixement actual en aquest àmbit.

 

UDT-IA renova amb notable el seu Sistema de Qualitat

Imagen calidadSeguint amb els procediments marcats en el seu sistema de qualitat, UDT-IA ha realitzat de setembre a novembre una revisió i auditoria amb l'ajuda d'INGECAL. L'informe final ha concedit a la gestió del sistema una nota del 79%, valorant positivament l'esforç realizat per a adaptar-lo al creixement de la unitat aquest 2008 i als canvis en el CSIC.

Contingut sindicat