Jornada de Visita d'Empreses a l'IIIA-CSIC

El passat dijous 13 de novembre la UDT-IA va atendre una visita empresarial a l'IIIA-CSIC organitzada per la Xarxa Activa d'Empreses (Barcelona Activa)  amb ajuda de l'Oficina de Transferència de Tecnologia del CSIC.
Com havíem anunciat prèviament, aquesta visita s'emmarcava dintre d'una Jornada per a conèixer els centres del CSIC ubicats al Campus de la UAB. A les gestions de la OTT-CSIC van respondre tant l'IMB-CNM, com l'IIIA, aquest a través de la UDT-IA.
La visita a l'IIIA va consistir en una presentació de l'Institut per part del seu vicedirector, el Dr. Carles Sierra, en la qual es van exposar les seves característiques, les diferents línies de recerca i alguns dels projectes que s'han fet o estan en marxa.
A continuació, el codirector de la UDT-IA, el Dr. Pere Garcia, va fer una breu explicació del paper de la nostra unitat en la Transferència de la Tecnologia investigada al IIIA.
Tot seguit, mentres alguns dels visitants feien un petit descans amb un café, altres van pujar a la Sala de la UDT-IA per a poder preguntar en directe als nostres enginyers sobre els projectes que treballen actualment.
Finalment, la visita al IIIA va concloure amb una exhibició de l'AIBO Boira, mitjançant la qual es van introduir les tècniques del Raonament Basat en Casos i algunes dels reptes de la IA aplicats a la robòtica.
Aibos